VJ Rørteknik A/S så dagens lys i 1997.
Jan P. Hansen og Jens Jørgen Jeppesen – to tidligere kollegaer - fik ideen til at etablere et smedefirma med speciale i rustfri stål, og fra starten har målsætningen været at levere kundetilpassede løsninger i høj kvalitet til aftalt tid.
Det viste sig at være rigtigt set og firmaets første domicil på Esbjerg Havn blev hurtigt for småt.
I 2004 blev det nuværende domicil på Skagerrakvej bygget med værksted og kontor og har lige siden dannet rammen om firmaet.
I 2018/19 er kontor, kantine- og omklædningsfaciliteter udvidet markant ligesom der opføres endnu en montagehal.

Virksomheden har efterhånden konsolideret sig og er blevet en anerkendt leverandør på markedet. Der bliver udført arbejde både ind- og udland og kundekredsen er en bred vifte af virksomheder indenfor hovedsageligt fødevareindustrien. I takt med tiden er VJ Rørteknik fulgt med kundernes udvikling og efterspørgsel på driftssikre og effektive anlæg og løsninger. Vi deltager gerne i projekteringen for at sikre det bedst mulige resultat fra start til slut.

Hos VJ Rørteknik A/S vægtes kvaliteten i arbejdet højt. Medarbejderne er udstyret med de nødvendige certificeringer og en god portion faglig stolthed. I dag beskæftiges omkring 80 medarbejdere som alle har kunden i fokus og som altid leverer et godt stykke arbejde – til lovet tid.

I 2017 blev ejerkredsen udvidet med Johnni Hedegaard, som efter 10 år i virksomheden trådte ind som medejer. I 2020 er Mathias P. Hansen også trådt ind i virksomheden som medejer. Ligesom Jan og Jens Jørgen er Johnni og Mathias projektledere, og alle fire deltager aktivt i virksomhedens daglige drift.